ŞEHİT BESİM KAZAR MTAL ÖĞRENCİLERİ BAKIM REHABİLİTASYON VE AİLE DANIŞMA MERKEZİNDE

Okulumuzun Sağlık Hizmetleri alanı ile Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı öğretmen ve öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezine ziyarette bulunmuşlardır. Ziyaret kapsamında öğrencilerimiz Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi sakinleri ile birlikte vakit geçirme fırsatı bulmuş, ziyaret kapsamında engelli bireylerin ve yaşlılarımızın değerli olduklarını ve unutulmadıklarını hissettirmek, hepimizin birer engelli adayı olduğu bilincini kazandırmak amaçlanmıştır. Öğrenci ve öğretmenlerimiz bakım evi sakinleri ile sohbet etmiş, kitap okumuş ve istekli olanlara tansiyon ve şeker ölçme etkinliklerinde bulunmuşlardır. Öğrencilerimiz yapılan bu ziyaretle farkındalık oluşturmaya çalışmışlardır. Bu ziyaret öğrencilerin öz güven geliştirmelerine, empati kurmalarına ve milli manevi değerlerini özümsemelerine yardımcı olmuştur.

04.12.2023 102

04-12-202304-12-202304-12-202304-12-202304-12-2023